Winactie: Bosch Beton heeft hart voor de boer
HomeSleufsilo-winactie

SLEUFSILO-WINACTIE

Hart voor de boer: win een sleufsilo t.w.v. € 15.000

De boeren zijn in beweging, letterlijk en figuurlijk. Bosch Beton heeft hart voor de boer en daarom komen wij in actie. Wij gunnen iedere boer en loonwerker voordeel! Deze week start onze unieke sleufsilo-winactie: bouw en win een sleufsilo t.w.v. € 15.000!

Boeren in beweging

De boeren zijn in beweging, letterlijk en figuurlijk. Er gebeurt nogal wat rond het boer zijn. Stikstofprobleem, klimaatverandering, hoge voerkosten, investeren, bedrijfsbeëindiging of zelfs onteigening noem het maar op. Kortom: de toekomst baart de boer zorgen. Houd een agrarisch bedrijf maar eens draaiende in deze tijden van maatregelen en regels. Het moet duurzamer, maar tegelijkertijd zijn er zorgen rondom het verdienmodel. Alles wordt duurder. Is het nog rendabel genoeg, kunnen we het nog volhouden, moeten we wel of niet investeren?
Onze AGRI-adviseurs horen en zien dit dagelijks. Het is een lastige situatie waarin het maar zo kan zijn dat de nodige investeringen op een nog lager pitje komen te staan dan ze al stonden.

De boer ligt ons na aan het hart

Goed ruwvoer is de basis voor alles. Een goede voerconservering is en blijft belangrijk. Ook, en misschien wel juist, in tijden van schaarsheid. Met een goede sleufsilo zorg je voor minder verlies van ruwvoer en voorkom je extra ruwvoerinkoop. Bovendien levert kringloop denken én een goede sleufsilo financieel voordeel op! Een goede sleufsilo betekent jaar op jaar een besparing op kwaliteits- en voerverlies. Bosch Beton heeft hart voor de boer en daarom gunnen we iedere boer en loonwerker voordeel! Om die woorden kracht bij te zetten, bieden we (wederom) een

unieke kans om een sleufsilo te winnen t.w.v. € 15.000!

Sleufsilo-winactie ‘Hart voor de boer’

Onze winactie geldt voor onze bestaande en nieuwe klanten in Nederland, België, Duitsland en Denemarken. Bosch Beton stelt een sleufsilo ter beschikking t.w.v. € 15.000. Voor dit bedrag kunt u uw gewenste sleufsilo realiseren met bijvoorbeeld onze LA-S-wanden (twee meter netto inkuilhoogte, twee rijen van 40 meter lang en bij u op uw erf geplaatst).
Deze sleufsilowand is gemaakt van een hoogwaardig innovatief betonmengsel dat zuurbestendiger is dan de standaard C60/75-beton. De wand heeft niet alleen een netto inkuilhoogte, maar mag belast worden zonder randafstand met een machine van 20 ton totaalgewicht (10 ton aslast). Optimale verdichting en voerconservering dus!

Hoe doet u mee?

  • vraag nu een offerte aan en plaats uw bestelling of die van uw klant vòòr zaterdag 30 april 2022;
  • op vrijdag 6 mei 2022 (door omstandigheden is de trekkingsdatum gewijzigd naar vrijdag 6 mei; in plaats van donderdag 5 mei) trekt de notaris de winnaar van de sleufsilo. Binnen vijf werkdagen nà de trekking nemen wij persoonlijk contact op met de winnaar;
  • heeft u plannen, maar wilt u pas volgend jaar bouwen? Geen probleem. Alle opdrachten tussen 14 februari 2022 en 30 april 2022 – met een uiterste realisatiedatum voor 1 juni 2023 – doen mee met de trekking;
  • heeft u net voordat deze actie startte besteld? Geen nood. Alle sleufsilo’s die zijn besteld vanaf 1 januari 2022 tot 14 februari 2022 kunnen ook meedingen naar deze prijs.

Bekijk de deelnamevoorwaarden en wie weet staat er binnenkort bij u een mooie Bosch Beton sleufsilo op uw erf.

AgriWijzer

AgriWijzer is het informatieportaal voor iedere agrarische ondernemer die zijn bedrijf duurzaam en vooruitstrevend wil ontwikkelen. In de flyer van AgriWijzer vindt u alles over de Bosch Beton innovatieve afvoergoot die de oplossing biedt om water en perssappen te scheiden. En uiteraard nog meer handige tips voor een goede erfinrichting. Want alleen samen bouwen we een goede silo.

Maak vòòr 30 april 2022 kans om een sleufsilo te winnen t.w.v. € 15.000!

Omdat u het verdient!

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze winactie of heeft u vragen over de mogelijkheden voor een Bosch Beton sleufsilo? Neem dan contact op met onze AGRI-adviseurs.

Bart van Laer

Accountmanager België

 

 

T +32 (0)470 855832

bart.vanlaer@boschbeton.com

Op bezoek bij de winnaars van 2020

Sleufsilogenerator

Met onze 3D-generator bouwt u in drie stappen uw eigen sleufsilo

Bepaal waarvoor u de silo gaat gebruiken, kies een type sleufsilowand en voer de afmetingen van uw sleufsilo in en de aslast. Maak een keuze voor de erfverharding, eventuele accessoires en services. Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u binnen drie werkdagen een vrijblijvend advies op maat. Wilt u liever direct advies? Neem dan contact op met ons team.