HomeOfferte

Vrijblijvende offerte

Wilt u graag een passende offerte ontvangen voor uw situatie? Vul dan onderstaand aanvraagformulier zo compleet mogelijk in of bel rechtstreeks met onze adviseurs via 0342-441050.

Offerteaanvraag BE

"*" indicates required fields

Drop files here or
Max. file size: 256 MB.
  DD dash MM dash YYYY
  Bosch Beton nieuws ontvangen?

  Sleufsilogenerator

  Met onze 3D-generator bouwt u in drie stappen uw eigen sleufsilo

  Bepaal waarvoor u de silo gaat gebruiken, kies een type sleufsilowand en voer de afmetingen van uw sleufsilo in en de aslast. Maak een keuze voor de erfverharding, eventuele accessoires en services. Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u binnen drie werkdagen een vrijblijvend advies op maat.

   

  Klanten geven ons
  9.5
  Op basis van 13 reviews.
  Correcte en snelle levering
  Goede communicatie, goede kwaliteit en fijna samenwerking
  Vlotte , eerlijke samenwerking tot een mooi resultaat
  Na het bedrijfsbezoek met mijn opdrachtgever wisten we al snel dat we de juiste keuze hadden gemaakt om met Bosch beton in zee te gaan. Voor de inrichting van het nieuw bedrijfsterrein van Tuinmaterialen van de bergh in Duffel heeft Bosch beton mooi werk geleverd. Een aangename samenwerking en een goed contact met Bart , de verantwoordelijke voor België .
  Correcte prijs, correcte levering
  Prijsoffertes volgen snel op de prijsaanvragen, de leveringsafspraken worden correct nagekomen, goede aftersales, kortom altijd leuk samenwerken met BoschBeton!
  Snel,top service en super mooi afgewerkte l elementen
  Voor de eerste maal in contact gekomen *snel de offerte mogen ontvangen *zelfs maatwerk en binnen de week geleverd! Gewoon top service Hier wordt men gelukkig van Alvast bedankt en tot de volgende keer
  Vriendelijk, snel, goede service en product.
  Bosch beton heeft ons professioneel en duidelijk begeleid in het proces van soort product, prijs, opmaken plan en levering.
  Prima
  Goeie uitleg en een prima levering
  Zu 100 % weiterzuempfehlen
  Sehr kompetente Beratung und planmäßige Lieferung. Das Aufstellen ging schnell und genau vonstatten. Die Qualität der Elemente ist sehr gut. Alles hat wunderbar geklappt . Gerne wieder!