HomeOver onsWerken bij

KOM JE BIJ ONS WERKEN?

Een groot deel van je tijd breng je door met werken. Het liefste in een baan die bij je past èn in een organisatie die bij je past. Als jij je prettig voelt in een informele organisatie, waar teamwork, aandacht voor elkaar, ambitie, passie, kennis en humor voorop staan. En waar je volop mogelijkheden krijgt om je verder te ontwikkelen. Dan zou het zo maar kunnen dat jij past bij Bosch Beton. Wij vinden het belangrijk dat jij lekker in je vel zit, dus maakt het niet uit wie of wat je bent of waar je vandaan komt. Kijk of er een vacature voor jou bij staat en lees de testimonials van een aantal (wie weet toekomstige) collega’s.

Werken bij Bosch Beton

Ga je solliciteren?

“Wat Bosch Beton voor mij een fijne werkplek maakt? De mensen natuurlijk! Zo’n antwoord kun je wel een beetje verwachten van een HR’er. Maar echt, bij Bosch Beton werken we hard en staan we voor elkaar klaar. Iedereen is gelijk en krijgt gelijke kansen. Wil jij die kansen ook? Vertel mij wat jij meebrengt en wat je zoekt. Dan helpen we elkaar om te groeien!”

Irene Hehenkamp HR-adviseur

Werken bij Bosch Beton

JOUW WERKPLEK

Natuurlijk wil je weten waar je terecht komt als je bij ons komt werken. Verwacht bij ons geen aparte kamers met dichte deuren. Op kantoor zitten wij bij elkaar in één ruimte en lopen naar elkaar toe als je iets van een ander nodig hebt of voor overleg. Geen rangen en standen dus, iedereen is gelijk. ’s Middags lunchen collega’s van kantoor en productie met elkaar in de kantine, spelen we tafelvoetbal, is er vers fruit en op woensdag een lekkere kom soep. De VRIJMIBO mèt snack is ook altijd in de kantine trouwens!

Werken in een team

“Voor mij is geen dag hetzelfde! Ik hou van afwisseling in mijn werk en hier is genoeg ruimte voor binnen Bosch Beton. Daarnaast is Bosch Beton in mijn ogen een gezond en dynamisch bedrijf waarbij je veel in teamverband werkt.”

“Geen dag is hetzelfde. Ik houd van de afwisseling en ruimte.”

Fred van Ginkel Manager Service & Projectbegeleiding

Wie zijn wij

Gert van den Bosch begon in 1968 voor zichzelf kleine veeroosters te maken. Boeren uit de omgeving kwamen steeds vaker bij hem voor deze roosters. Daarmee ontstond Bosch Beton. Ruim tien jaar later kwam daar de productie van betonnen sleufsilowanden bij. Inmiddels is Bosch Beton een professionele organisatie met ruim zestig medewerkers en produceren wij jaarlijks duizenden betonnen keerwanden voor agrarisch gebruik en voor de grond-, weg- en waterbouw (GWW). Als je onze projecten bekijkt, zie je waar je onze producten zoal tegen komt.

Managementteam

Het managementteam van Bosch Beton bestaat uit Gerard van den Bosch (CEO), Brechtje van den Beuken-Van den Bosch (CEO) en Henk Hop (CFO) (van rechts naar links).

Werken bij Bosch Beton is ook een gezamenlijk uitje naar de wintersport

EN NU JIJ ...

Je hebt een beetje een indruk gekregen van wie wij zijn, hoe wij onze klanten helpen, de openstaande vacatures, onze werkplek en van een aantal collega’s kunnen zien waarom zij werken bij Bosch Beton zo leuk vinden.
Nu zijn wij benieuwd naar jou! Is er een vacature die jou aanspreekt en waarvan jij vindt dat jij dè juiste persoon op de juiste plek bent? Laat het ons weten en solliciteer! Wij kijken er naar uit met jou kennis te maken.
Als er nu geen vacature is voor jou maar je wilt wel graag bij ons komen werken, stuur dan een open sollicitatie.

Blijven ontwikkelen

“Ik vind het belangrijk om mezelf continu te blijven ontwikkelen. Het fijne aan Bosch Beton is dat zij mij hier in stimuleren. Zo heb ik als één van de eerste vrouwen in Nederland, de cursus Betonvakvrouw Bouwelementen succesvol afgerond!”

“Ik wil mij blijven ontwikkelen en Bosch Beton stimuleert mij daarin.”

Anne Bakker Verkoopadviseur Agrarisch Nederland

Bosch Beton wil een solide partner zijn voor haar klanten en in samenwerkingen.

ONZE KERNWAARDEN

Duurzaam
We bieden klanten met onze producten voor elke vraag de meest duurzame oplossing.
Vooruitstrevend
We streven naar innovatieve producten en werken continue aan productverbetering.
Daadkrachtig
We denken niet alleen aan vernieuwen, verbeteren, verbinden en verduurzamen, we dóen het ook.
Oprecht
We geven altijd eerlijk en deskundig advies met een juiste prijs-kwaliteit verhouding.
Loyaal
We voelen ons betrokken bij onze klant en houden ons aan afspraken en verplichtingen.