HomeProjecten

Projecten

Betrouwbaarheid en zekerheid voor biogas-plant

De biogas-plant in Dartford, graafschap Kent in het Verenigd Koninkrijk, wilde een sleufsilo met verticale wanden. Bosch Beton bood met de betonnen keerwanden zekerheid voor de toekomst.

Meer over dit project

Station Hollandsche Rading krijgt ‘Perron op Norm’

Bosch Beton werkt samen met Dura Vermeer aan het ProRail-project ‘Perrons op Norm’, waarvoor wij speciale keerwanden leveren. Station Hollandsche Rading had de primeur.

Meer over dit project

Prefab keerwanden voor graandrogerij in Billerbeck

In het Duitse Billerbeck leverde en monteerde Bosch Beton in één dag keerwanden in een nieuwe stalen hal voor graandrogerij.

Meer over dit project

Sleufsilo’s voor gras en maïs in Brabant

In het Brabantse Nispen plaatsten wij twee sleufsilo’s met onze keerwanden. De sleufsilo’s zijn 28 meter lang, waarin de melkveehouder gras en maïs opslaat.

Meer over dit project

Sleufsilo met unieke hoek

In Sprang Capelle wilde een boer de ruimte achter een stal combineren met een ingang naast de stal. Hierdoor ontstond met onze keerwanden een unieke sleufsilo met een hoek van 118 graden.

Meer over dit project

Grote sleufsilo in Friese Engelum

Melkveehouder Bakker in Engelum breidde zijn voeropslag flink uit met een forse sleufsilo van 85 meter lang, 24 meter breed en 4 meter hoog.

Meer over dit project

Betonnen opslag is duurzame oplossing

Met onze betonnen keerwanden creëerden wij in Doezum een kleine mestopslagbak. Met de juiste accessoires en opties voorkomt u dat de inhoud van de mestopslag niet in contact komt met de bodem en het oppervlaktewater.

Meer over dit project

Suikerunie slaat 100.000 ton perspulp op

Acht sleufsilo’s voor de opslag van 100.000 ton van grondstoffen voor een vergistingsinstallatie van Suiker Unie Green Energy. Bosch Beton voerde voor de in totaal 420 elementen de berekening, levering en plaatsing uit.

Meer over dit project

Oplossing voor compostering bij bloembollenkweker

Bloembollenkwekerij World Flower in de kop van Noord-Holland vond met de Bosch Beton sleufsilo de duurzame oplossing voor hun composteringsprobleem.

Meer over dit project