Jonge agrariërs van De Groene Kring en PJGU Langbroek bezoeken Bosch Beton
HomeOver onsNieuwsJonge agrariërs bezoeken Bosch Beton

Jonge agrariërs bezoeken Bosch Beton

Bosch Beton toont zich maatschappelijk betrokken en zet graag de deuren open voor anderen. Zo ontvingen we in één week ruim 90 jonge agrariërs vanuit de Groene Kring uit het Belgische Leuven en PJGU uit Langbroek. Beide jongerenverenigingen kregen onder andere een presentatie over Bosch Beton, optimale inkuiltips en een rondleiding door onze moderne fabriek.

18 november 2022

De Groene Kring

Deze overkoepelende jongerenorganisatie in de Vlaamse land- en tuinbouwsector mag jongeren tussen 16 en 35 jaar tot hun leden rekenen. Op advies van één van onze vaste Belgische klanten bracht een afvaardiging van deze organisatie een bezoek aan Bosch Beton.

Brechtje van den Beuken-van den Bosch, één van de CEO’s van Bosch Beton, gaf een presentatie over ons bedrijf, beantwoordde vragen en ging in gesprek over de verwachtingen en uitdagingen voor de jongeren in de sector. Cor Molenaar, één van onze agrarische adviseurs, bracht de jongeren meer kennis bij over ruwvoerconservering. Hierna volgde een rondleiding met het gezelschap door de moderne fabriek. Na een lekkere lunch én een leuke goodiebag vertrok de groep naar melkveebedrijf De Genders in Giesbeek. Bij dit agrarische bedrijf kregen de jonge agrariërs een rondleiding in de stal en uitleg over onze sleufsilo-elementen in combinatie met een Agridek-afdeksysteem.

PJGU Langbroek

PJGU is een jongerenvereniging met een overwegend agrarische achtergrond voor en door jongeren in de omgeving van Langbroek. Een leuke gevarieerde groep waarvan een van de leden betrokken was tijdens de bouw van onze nieuwe fabriek. Zo kan het balletje rollen!

We ontvingen de groep bij ons in Barneveld voor een presentatie en een rondleiding door de fabriek. Dit keer nam Gerard van den Bosch, eveneens CEO van Bosch Beton, de presentatie voor zijn rekening en ging hij in op vragen uit het publiek. Daarnaast leverde Cor Molenaar een bijdrage over ruwvoerconservering. Na dit bezoek is iedereen op de hoogte over onze keerwandoplossingen voor sleufsilo’s en alle mogelijkheden voor de grond-, weg- en waterbouw. Omdat er geen tijd meer was voor een lunch, kregen zij van ons een lunchpakket mee voor onderweg. Uiteraard ook voorzien van een goodiebag!
De dag vervolgden zij voor een kijkje achter de schermen bij Tobroco Giant, een machinefabriek voor onder andere shovels in Oisterwijk.

Meer informatie

Ook geïnteresseerd in een bedrijfsbezoek aan Bosch Beton?
Of wilt u meer weten over hoe Bosch Beton omgaat met maatschappelijk verantwoord ondernemen? Neem dan contact op met Brechtje van den Beuken-van den Bosch of Gerard van den Bosch.

Bekijk ook

Agrarische ondernemers uit Middenbeemster op bezoek