Bosch Beton - Bedrijfsbezoek agrariërs uit Middenbeemster
HomeOver onsNieuwsBezoek van agrariërs uit Middenbeemster

Agrariërs uit Middenbeemster bezoeken Bosch Beton

Bosch Beton is als familiebedrijf persoonlijk betrokken. Onze klanten dragen we een warm hart toe en we zetten onze deuren graag voor anderen open. Een gezelschap agrarische ondernemers uit Middenbeemster (NH) benaderde ons voor een bedrijfsbezoek. Uiteraard gaven wij hier gehoor aan.

29 april 2022

Gisteren bracht een gezelschap agrarische ondernemers uit de regio Middenbeemster (Noord-Holland), waarvan de meesten ook klant zijn bij Bosch Beton, een bezoek aan ons.

Ooit kwamen de deelnemers elkaar tegen via een cursus bedrijfsopvolging. Sindsdien houden zij met elkaar contact en organiseren zo nu en dan een bedrijfsbezoek. Het gezelschap was met name geïnteresseerd in de kwaliteit van onze producten en diensten en de visie hierachter. Brechtje van den Beuken, CEO van Bosch Beton, gaf een presentatie waarin zij het een en ander nader toelichtte. Ook beantwoordde zij de diverse leuke en interessante vragen van de agrariërs. Uiteraard volgde ook een bezoek aan de fabriek.

Meer informatie

Wilt u meer weten over hoe Bosch Beton omgaat met maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid? Onder Duurzaamheid vindt u meer informatie of neem contact op met Brechtje van den Beuken-van den Bosch of Gerard van den Bosch.

Bekijk ook