Reddingshonden trainen op terrein bij Bosch Beton
HomeOver onsNieuwsReddingshonden trainen bij Bosch Beton

Reddingshonden trainen bij Bosch Beton

Binnen Bosch Beton werken we dagelijks aan de duurzaamheid van onze producten. Daarnaast voelen we ons ook maatschappelijk betrokken.

15 juli 2021

Maatschappelijk betrokken

Zo ondersteunen wij (lokale) initiatieven die passen en aansluiten bij de aard van ons bedrijf, onze kernwaarden en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Onlangs stelden wij daarom ons buitenterrein bij de fabriek als trainingslocatie ter beschikking aan de Stichting Reddingshonden RHWW uit Duiven.

Een reddingshond krijgt een langdurige training om uiteindelijk met een reddingsteam ingezet te kunnen worden bij vermissingen, calamiteiten en rampen. ‘We zijn altijd op zoek naar locaties voor onze trainingen. Het terrein van Bosch Beton maakte indruk. We stuurden een berichtje en direct kregen we een hele leuke en positieve reactie terug!’, aldus Rik Geelen van Stichting Reddingshonden RHWW.
Voor ons een kleine moeite ons terrein open te stellen voor de training. Wij hopen op deze manier een bijdrage te hebben geleverd aan het goede werk van de stichting.