Bosch Beton sponsort Zorgboerderij de Badhoeve met mestbak
HomeOver onsNieuwsSponsoring met een luchtje: nieuwe mestbak voor zorgboerderij

Sponsoring met een luchtje: nieuwe mestbak voor zorgboerderij

Als echt familiebedrijf toont Bosch Beton zich maatschappelijk betrokken. Vanuit onze persoonlijke overtuiging willen èn moeten we iets terug doen. Zo reageerden we meteen enthousiast op de vraag voor Zorgboerderij de Badhoeve in Badhoevedorp. De mestopslag op de boerderij was aan vervanging toe. Met onze keerwanden realiseerden we op het erf een nieuwe mestbak.

14 november 2022

Maatschappelijke functie

Zorgboerderij de Badhoeve heeft een maatschappelijke functie waaronder voedselvoorziening voor de Voedselbank, jeugd onderwijs en kinderen kennis laten maken met dieren en de natuur. Daarnaast ontvangen zij in samenwerking met hun zorgboeren cliënten met een zorgvraag.  KwikGielen Corporate Finance is een goede relatie van Bosch Beton en benaderde ons voor een nieuwe mestopslag bij de zorgboerderij. De boerderij draait als non-profit organisatie volledig op vrijwilligers en is voor hulp afhankelijk van onder andere het bedrijfsleven.

“Gaaf dat we op deze manier Zorgboerderij de Badhoeve kunnen ondersteunen met het mooie werk dat zij doen!”, Gerard van den Bosch, CEO Bosch Beton.

Keerwanden

Voor ons een kleine moeite om de boerderij te helpen met de realisatie van de nieuwe mestopslag. Bosch Beton leverde voor de nieuwe mestbak drie nieuwe hoekkeerwanden en acht gewone keer-wanden. De mestopslag is 5 x 7 meter en heeft een hoogte van 1,25 meter. Met de sponsoring van een groot deel van onze keerwanden hebben we een mooie bijdrage geleverd aan het goede werk van de stichting.

“Vorige week is onze nieuwe mesthoop opgebouwd. Het is bijna jammer om jullie mooie schone betondelen voor zo’n doel te gebruiken, maar toch zijn we er ontzettend blij mee“, Laurens Koelewijn, KwikGielen Corporate Finance, namens Zorgboerderij de Badhoeve.

Steun aan goede doelen

Onze maatschappelijke betrokkenheid gaat ook naar steun aan goede doelen. Zoals Pink Ribbon, Kinderhospice Barneveld, onze transporteurs die spullen vervoerden naar Oekraïne of onze eigen collega die kilometers wegtrapt voor meer onderzoek naar Duchenne Spierdystrofie. Daar kunnen we als Bosch Beton alleen maar enorm respect voor hebben en hen ondersteunen.

Meer informatie

Meer weten over onze maatschappelijke betrokkenheid? Neem dan contact op met Brechtje van den Beuken-van den Bosch of Gerard van den Bosch, CEO’s van Bosch Beton.