HomeOver onsBetrokkenheidSteun aan goede doelen

Steun aan goede doelen

Onze maatschappelijke betrokkenheid gaat ook naar steun aan goede doelen. Zoals Pink Ribbon, Kinderhospice Barneveld, onze transporteurs die spullen vervoerden naar Oekraïne of onze eigen collega die kilometers wegtrapt voor meer onderzoek naar Duchenne Spierdystrofie. Daar kunnen we als Bosch Beton alleen maar enorm respect voor hebben en hen ondersteunen.

We steunden onder andere deze goede doelen:

Sponsoring doelgroep

Onze medemens mag rekenen op steun van Bosch Beton. Dat doen we niet om hier zelf beter van te worden of voordeel uit te halen. Denk aan de sponsoring van klantdagen, Geitendag, ontvangst van werkgroepen etc. Maar ook (lokale en regionale) events als Trekkertrek, Megapull Stroe truck & tractor pulling, Glow in the dark tour met Kerst of het truckfestijn Kootwijkerbroek.

Gastheerschap

We tonen ons maatschappelijk betrokken door (lokale) initiatieven te ondersteunen die passen en aansluiten bij de aard van ons bedrijf, onze kernwaarden en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Voor ons is het een kleine moeite ons terrein open te stellen en hopen zo een bijdrage te leveren aan het goede werk van anderen.

Reddingshonden trainen op terrein bij Bosch Beton

Social Return On Investment (SROI)

Social return of investment is een methode om werkgelegenheid te creëren voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Deze methode zorgt er voor dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt toch aan het werk kunnen.