Bosch Beton - Antraciet keerwanden bij SportsCentre FBK Stadion in Hengelo
HomeProjectenAntraciet keerwanden moderniseren SportsCentre FBK-stadion in Hengelo

Antraciet keerwanden moderniseren SportsCentre FBK-stadion in Hengelo

Het terrein rondom sportcomplex SportsCentre FBK-stadion in Hengelo onderging een complete metamorfose. De Bosch Beton L-keerwanden met antraciet coating zorgen voor een stijlvolle uitstraling van het complex. Zo past het geheel weer mooi in de omgeving van het sportcentrum.

De metamorfose was nodig omdat het terrein rondom het sportcentrum in Hengelo qua uitstraling enigszins uit de toon viel vergeleken met de rest van de omgeving. Daarnaast was de ingang van het complex niet voor iedereen eenvoudig te bereiken. Met de Bosch Beton keerwanden in antraciet kleur kreeg het SportCentre FBK-stadion een nieuw jasje.

Antraciet coating

De keerwanden van Bosch Beton zijn toegepast om een hellingbaan te realiseren. Op deze manier is het complex voor alle bezoekers op een gemakkelijke manier te bezoeken. Voor dit project gebruikten we L-keerwanden met hak. De hak zorgt voor extra stabiliteit. Om hoogteverschil eenvoudig te overbruggen, hebben we keerwanden geplaatst variërend van 2 tot 3,5 meter.
Door de antraciet coating kregen de keerwanden een stijlvolle uitstraling en past het geheel goed bij de rest van de omgeving.

Plaatsing

In totaal plaatsten we veertig meter aan keerwanden bij sportieve project in Hengelo. De vrachtwagen was op het juiste moment ter plaatse waardoor we de keerwanden snel en precies konden installeren. De plaatsing gebeurde met een 85-tons autolaadkraan rechtstreeks vanaf de vrachtauto. Een win-win situatie voor alle partijen!

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor grond & tuin of specials? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.