Bosch Beton - Asfaltlaag in de sleufsilo: duurzaam en zuurbestendig
HomeProjectenAsfalt in de sleufsilo: duurzaam en zuurbestendig

Asfalt in de sleufsilo: duurzaam en zuurbestendig

Een zware belasting en de inwerking van agressieve stoffen hebben een negatieve invloed op de vloer van uw sleufsilo of erfverharding. Onze klant liet de Bosch Beton sleufsilo asfalteren voor een duurzame en zuurbestendige toplaag.

Op het bijna 90 hectare grote melkveebedrijf van onze klant lopen 140 koeien. De melkveehouder wil goed voorbereid zijn op de toekomst en daarnaast ook grip op de kosten houden. Daarom schafte de vof vorig jaar al een sleufsilo aan met onze L-keerwanden.

Voor de grasoogst van dit jaar wilde hij nog een silo plaatsen naast de silo die vorig jaar is neergezet. Tussen de twee sleufsilo’s hebben de eigenaren zelf een zgn. U-wand gecreëerd door tussen de hakken van de L-keerwanden ruimte vrij te laten.

 

Erfverharding

De sleufsilo liet hij met zuurbestendig asfalt asfalteren, waarmee hij voorkomt dat de vloer uitvreet. Vanwege de duurzame en zuurbestendige toplaag is de levensduur van asfalt over het algemeen langer dan die van betonplaten. Echter, iedere situatie is weer anders.

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor erfverharding? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.

 

Bouw uw eigen sleufsilo

Met de handige sleufsilo-generator van Bosch Beton bouwt u in drie eenvoudige stappen uw eigen sleufsilo. Na versturen ontvangt u binnen drie werkdagen een vrijblijvend advies op maat.