Bosch Beton - Voeropslagprobleem opgelost met sleufsilo's bij Mts Bom-Wessels, Emmer-Compascuum
HomeProjectenSleufsilo’s lossen probleem voor voeropslag op

Sleufsilo’s lossen probleem voor voeropslag op

Dit melkveebedrijf in Emmer-Compascuum had opslagtekort voor voeropslag. Met de twee nieuwe sleufsilo’s van Bosch Beton is dat opgelost.

Mts Bom-Wessels is een melkveebedrijf in Emmer-Compascuum. Duurzame melkproductie en dierwelzijn staan hoog in het vaandel bij het familiebedrijf. De gewassen voor de koeien verbouwen zij zelf. Mooie gedachte: mensen die nooit of niet vaak op een boerderij komen, kunnen hier terecht om te zien hoe het op een boerderij er aan toe gaat.

Voeropslag

De maatschap had opslagtekort voor voeropslag. Om dit op te lossen en voor optimalisatie plaatste Bosch Beton hier twee sleufsilo’s van 2,5 meter hoog en 52 meter lang. De afwerking werd gedaan met zuurbestendige Denso kit. Vervolgens legden zij zelf nog een klinkervloer in de silo’s.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor sleufsilo’s? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.

Bouw uw eigen sleufsilo

Met de handige sleufsilo-generator van Bosch Beton bouwt u in drie eenvoudige stappen uw eigen sleufsilo. Na versturen ontvangt u binnen drie werkdagen een vrijblijvend advies op maat.