Sponsoring

Als wij op onze klanten en leveranciers kunnen rekenen, dan is het mooi als zij ook op ons kunnen rekenen in een betrokkenheid die verder gaat dan enkel goed werk leveren. Daarom mogen ook zij rekenen op de steun van Bosch Beton. Denk aan de sponsoring van klantdagen en ontvangst van werkgroepen. Maar ook (lokale en regionale) events zoals Trekkertrek, Megapull Stroe truck & tractor pulling of een mestbak bij een zorgboerderij.

We dragen onder andere een warm hart toe aan:

Truckfestijn Kootwijkerbroek 2022 bij Bosch Beton

Steun aan goede doelen

Onze maatschappelijke betrokkenheid gaat ook naar steun aan goede doelen. Zoals Pink Ribbon, Kinderhospice Barneveld, onze transporteurs die spullen vervoerden naar Oekraïne of onze eigen collega die kilometers wegtrapt voor meer onderzoek naar Duchenne Spierdystrofie. Daar kunnen we als Bosch Beton alleen maar enorm respect voor hebben en hen ondersteunen.

Bosch Beton - Sponsoring kinderhospice

Gastheerschap

We tonen ons maatschappelijk betrokken door (lokale) initiatieven te ondersteunen die passen en aansluiten bij de aard van ons bedrijf, onze kernwaarden en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Voor ons is het een kleine moeite ons terrein open te stellen en hopen zo een bijdrage te leveren aan het goede werk van anderen.

Reddingshonden trainen op terrein bij Bosch Beton

Social Return On Investment (SROI)

Social return of investment is een methode om werkgelegenheid te creëren voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Deze methode zorgt er voor dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt toch aan het werk kunnen.