Bosch Beton - Betonnen mestopslag is duurzame oplossing
HomeProjectenBetonnen opslag is duurzame oplossing

Betonnen opslag is duurzame oplossing

Een betonnen mestopslag is de meest duurzame oplossing, of u nu een sleufsilo nodig heeft voor opslag of een paardenbak. Zowel voor een kleine als een grote opslagruimte bepaalt u met onze keerwanden zelf de opslagcapaciteit.

De eisen voor opslag worden alsmaar strenger. De voorschriften voor de opslag van agrarische bedrijfsstoffen zijn vastgelegd in het Activiteitenbesluit en de Activiteitenregeling. Steeds meer vee- en paardenhouders gaan over tot de aanschaf van betonnen opslag. Afhankelijk van de duur van opslag kan de agrariër kiezen voor verschillende opties.

Wij creëerden met onze keerwanden diverse opslagmogelijkheden. Bijvoorbeeld in Doezum waar wij een kleine mestopslagbak plaatsten. Belangrijk is dat de inhoud van bijvoorbeeld de mestopslag niet in contact komt met de bodem en het oppervlaktewater. Met de diverse accessoires en opties voorkomt u dat.

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor agrarische opslag? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.

 

Bouw uw eigen sleufsilo

Met de handige sleufsilo-generator van Bosch Beton bouwt u in drie eenvoudige stappen uw eigen sleufsilo. Na versturen ontvangt u binnen drie werkdagen een vrijblijvend advies op maat.