HomeProjectenDaar aan de waterkant in Blaricum

Daar aan de waterkant in Blaricum

Met een terras of zitkuil aan het water maken deze bewoners in het Nederlandse Blaricum optimaal gebruik van hun tuin. De betonnen keerwanden bieden weerstand tegen de grond.

Aan de waterkant

In Blaricum zijn de afgelopen jaren veel huizen gebouwd aan de waterkant. Om optimaal gebruik te maken van hun tuin heeft J. Rigter Grondverzet bij een aantal eigenaren een zitkuil of vlonder aan het water gerealiseerd. De keerwanden zijn 150 cm hoog en bevatten veel afschuiningen. Hierdoor hebben de bewoners vanaf hun vlonderterras of de zitkuil goed zicht op het water.

Stevige oplossing

Soms is het hoogteverschil in een tuin zo groot dat een stevige oplossing nodig is. Een keerwand kan ook dienst doen als beschoeiing aan het water. Moest u een betonnen ‘look’ niet mooi vinden, dan zijn de wanden te bewerken met hout- of metselwerk, te voorzien van een coating of u laat beplanting er tegenaan groeien.
Tip: lees ook de ‘Blog – De keerwand als stevige basis voor het terras‘.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor grond en tuin? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.