Bosch Beton - Mestopslag van keerwanden bij melkveehouder in Burgerbrug
HomeProjectenForse mestopslag in Burgerbrug

Forse mestopslag in Burgerbrug

Met melkveehouder Van Schie in het Noord-Hollandse Burgerbrug hebben we een langere klantrelatie. Dit keer kwam de melkveehouder bij ons met de vraag voor een forse mestopslag op zijn erf.

Forse opslag

We hebben de opslag strak ingemeten zodat deze precies past tussen de loods en de bestaande sleufsilo’s. Deze sleufsilo’s leverde Bosch Beton al eerder. De mestopslag met onze L300-keerwanden is 23 meter breed, 60 meter lang en 3 meter hoog. Het project was snel gerealiseerd. Binnen een week was de opdracht rond en vervolgens was de mestopslag binnen enkele weken voor elkaar.

Firma Van Schie maakte jaren geleden gebruik van de ruimte-voor-ruimte-regeling. Deze regeling is gericht op de verbetering van de ruimtelijke kwaliteit van het landelijk gebied. Op het boerenbedrijf lopen inmiddels ruim tweehonderd melkkoeien.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor mestopslag? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.

Sleufsilogenerator

Met onze 3D-generator bouwt u in drie stappen uw eigen sleufsilo

Bepaal waarvoor u de silo gaat gebruiken, kies een type sleufsilowand en voer de afmetingen van uw sleufsilo in en de aslast. Maak een keuze voor de erfverharding, eventuele accessoires en services. Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u binnen drie werkdagen een vrijblijvend advies op maat. Wilt u liever direct advies? Neem dan contact op met ons team.