Bosch Beton - Mestopslag betonnen keerwanden bij boer op Texel
HomeProjectenMestopslag met vaste hoeken en juiste waterhuishouding

Mestopslag met vaste hoeken en juiste waterhuishouding

Voor het opslaan van mest gelden diverse voorschriften. Een mestopslag met Bosch Beton keerwanden voldoet aan de geldende wet- en regelgeving.

Vaste hoeken

Van Liere Grondwerk en Veeger Grondverzet zorgden voor een goede fundering en realiseerden met onze keerwanden een mestopslag op Texel. Met de mestopslag koos deze boer voor een duurzame oplossing op zijn erf.

Voor deze mestopslag zijn onze L175HAK-keerwanden toegepast die een ontwerplevensduur hebben van vijftig jaar! Overigens heeft deze opslag vaste hoeken. Door de toevoeging van een molgoot met dubbele uitgangen is de waterhuishouding op de juiste wijze geregeld.

Duurzame oplossing

Een betonnen mestopslag is de meest duurzame oplossing voor opslag waarbij de grootte van de opslag niet uitmaakt. Met de keerwanden bepaalt u zelf de opslagcapaciteit. Met de diverse accessoires en opties zorgt u er voor dat de inhoud van de mestopslag niet in contact komt met de bodem en het oppervlaktewater. Een mestopslag op maat is bovendien snel te realiseren. Wij creëerden al diverse opslagmogelijkheden met keerwanden.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor mestopslag? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.

Sleufsilogenerator

Met onze 3D-generator bouwt u in drie stappen uw eigen sleufsilo

Bepaal waarvoor u de silo gaat gebruiken, kies een type sleufsilowand en voer de afmetingen van uw sleufsilo in en de aslast. Maak een keuze voor de erfverharding, eventuele accessoires en services. Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u binnen drie werkdagen een vrijblijvend advies op maat. Wilt u liever direct advies? Neem dan contact op met ons team.