Bosch Beton - Groene tribune van keerwanden bij JFC Collega in Barneveld
HomeProjectenGroene tribune bij JFC college in Barneveld

Groene tribune bij JFC college in Barneveld

Dat keerwanden voor meerdere doeleinden geschikt zijn, blijkt wel uit het project dat Bosch Beton uitvoerde bij het Johannes Fontanus College in Barneveld. Hier creëerden we met onze betonnen wanden een tribune voor theater.

Keerwanden zijn er niet alleen om hoogteverschil op te vangen in een tuin of als erfafscheiding. Ook juist om hoogteverschil te creëren en als basis voor bijvoorbeeld een terras of zitkuil. Of zoals in dit geval voor de aanleg van een tribune voor theater bij het Johannes Fontanus College in Barneveld.

Groene tribune

Met natuurlijke materialen veranderde het saaie grijze schoolplein in een groen plein waar de leerlingen in de pauzes lunchen en ontspannen. De oude tribune bestond uit beton met bankjes. In de nieuwe situatie zitten de leerlingen in het groen. De tribune doet ook dienst als theater.

Van de Stroet Aannemingsbedrijf benaderde Bosch Beton om keerwanden te leveren. Om de tribune te realiseren gebruikte het aannemingsbedrijf in totaal veertig L-wanden zonder hak van 150, 125 en 75 cm hoog.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor grond en tuin? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.