Bosch Beton - Niveauverschil met keerwanden in tuin in Grubbenvorst (© Fred van Wijlick Tuinen)
HomeProjectenKeerwanden creëren niveauverschil in de tuin

Keerwanden creëren niveauverschil in de tuin

Betonnen keerwanden zijn ideaal voor in de tuin. Ze vangen hoogteverschil op of creëren juist niveauverschil. Bosch Beton leverde onder andere keerwanden voor een tuin in Grubbenvorst voor diverse niveaus in de tuin.

Soms is het niveauverschil in een tuin zo groot dat een stevige oplossing nodig is. Ook om juist hoogteverschil aan te brengen, is stevigheid van belang. Een mooi voorbeeld is deze tuin bij een woning in Grubbenvorst (Limburg) waar hovenier Fred van Wijlick Tuinen de voor- en achtertuin compleet renoveerde. In de tuin zijn onze L-wanden toegepast variërend in hoogte van 1,25 tot 3 meter. Hiervoor leverde Bosch Beton het maatwerk inclusief tekening. Met een prachtig eindresultaat!

Grond & tuin

Als uw tuin aan het water ligt, kan een keerwand goed dienst doen als beschoeiing. Ook als tussenmuur of erfafscheiding werkt een wand prima. En mocht u een betonnen ‘look’ niet mooi vinden, dan zijn de wanden te bewerken met hout- of metselwerk of te voorzien van een coating.
Ontdek meer over de toegepaste wanden mèt info over de maximale belasting.

Hoveniers

Wij werken veel samen met hoveniers en handelaren voor tuinartikelen. De grondvoorbereiding voor de plaatsing van de keerwanden in de tuin verzorgt de hovenier en daarvoor werkt hij samen met Bosch Beton. Onze keerwanden staan altijd ruimschoots in voorraad, waardoor er geen sprake is van oponthoud door lange levering. Binnen korte tijd staan de betonnen keerwanden in de tuin en kan de verdere afwerking door gaan.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor grond & tuin? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.

Lees ook


Beelden © Fred van Wijlick Tuinen