HomeProjectenLand van Bieshaer: keerwanden in nieuwe woonwijk

Land van Bieshaer: keerwanden in nieuwe woonwijk

Op de locatie van een voormalig verzorgingstehuis aan de voet van de Soester Eng in Soest is in 2015 een nieuwe woonomgeving gerealiseerd: Land van Bieshaer. Het werd een gemêleerde woonwijk met woningen in de dertiger jaren stijl.

Om hoogteverschil dat aanwezig was te kunnen overbruggen, zijn onze L-keerwanden toegepast. Naast een grondkerende functie doen de keerwanden ook dienst als betonnen schutting. In totaal zijn voor dit project over een lengte van ruim 400 meter keerwanden geplaatst, variërend in hoogte van één tot twee meter hoog.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor grond en tuin? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.