U-Keerwand Bosch Beton voor maisopslag biogasinstallatie Frankrijk
HomeProjectenMaïsopslag voor biogasinstallatie in Frankrijk

Maïsopslag voor biogasinstallatie in Frankrijk

Voor de opslag van maïs, dat ze gebruiken voor hun biogasinstallatie, gebruikte deze familie in Frankrijk de keerwanden van Bosch Beton. Hiermee zijn sleufsilo’s gecreëerd.

Maïsopslag

In het Franse Witternheim heeft de familie Kretz een nieuwe biogasinstallatie laten bouwen, waarin zij maïs vergisten. Voor de opslag van maïs gebruiken ze sleufsilo’s. De wanden hiervoor zijn van Bosch Beton. In twee dagen hebben wij 192 meter aan U-wanden van 3 meter hoog geplaatst. Met deze wanden is onze klant verzekerd van een maximaal rendement op de grondstoffen.

Duurzame energiebron

Biogas is een duurzame energiebron die kansen biedt om de CO2-uitstoot te verlagen. Eén van de mogelijkheden om biogas op te wekken, is de vergisting van maïs. Voor een biogasinstallatie is een schone, ordelijke en rendabele grondstoffenopslag van groot belang. Een goede vorm van opslag is bijvoorbeeld een sleufsilo.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor sleufsilo’s? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.

Sleufsilogenerator

Met onze 3D-generator bouwt u in drie stappen uw eigen sleufsilo

Bepaal waarvoor u de silo gaat gebruiken, kies een type sleufsilowand en voer de afmetingen van uw sleufsilo in en de aslast. Maak een keuze voor de erfverharding, eventuele accessoires en services. Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u binnen drie werkdagen een vrijblijvend advies op maat. Wilt u liever direct advies? Neem dan contact op met ons team.