Bosch Beton keerwanden als terreinafscheiding in Roosendaal
HomeProjectenMultifunctionele terreinafscheiding

Multifunctionele terreinafscheiding

Atik Uitzendbureau in Roosendaal is een uitzendbureau met ruim twintig jaar ervaring op de flexibele arbeidsmarkt. Zij benaderden ons voor onze keerwanden als terreinafscheiding.

Bij Atik Uitzendbureau in Roosendaal dient deze terreinafscheiding ook nog eens twee doelen. Voor het uitzendbureau is het een erfafscheiding, voor de buurman is het de achterwand van zijn opslag! In totaal plaatste Bosch Beton L-keerwanden met hak over een lengte van 74 meter en 3,5 meter hoog, direct vanaf de vrachtwagen op de plek.

Terreinafscheiding

Met keerwanden is meer mogelijk dan je zou denken. Naast toepassingen als grond- of waterkering in grond en tuin zijn keerwanden heel goed te gebruiken als terreinafscheiding. De wanden zijn glad en egaal afgewerkt, maar krijgen bijvoorbeeld met klimplanten of een coniferenhaag er voor een fraai groen uiterlijk.

Bosch Beton levert keerwanden tot wel 7 meter hoog. Hiermee verklein je tevens de kans op diefstal op bijvoorbeeld een achterliggend terrein. Boven op de wanden kan desgewenst nog extra beveiliging worden bevestigd.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor terreinafscheiding? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.