Bosch Beton - Opslagbakken bij K.J. Tromp in Zuiderwoude
HomeProjectenRuimtebesparende opslagvakken bij Tromp in Zuiderwoude

Ruimtebesparende opslagvakken bij Tromp in Zuiderwoude

K.J. Tromp wilde zijn terrein opknappen en aanpassen. In eerste instantie wilde onze klant nieuwe opslagbakken bouwen met legoblokken. Totdat hij langs Bosch Beton reed en hier onze keerwanden zag staan. Met de aanschaf van onze keerwanden maakte hij een duurzame keuze voor de toekomst.

K.J. Tromp BV werkt aan uiteenlopende uitdagingen voor onder meer beschoeiing en grond- en sloopwerk. Om opslagbakken te creëren dacht onze klant eerst aan legoblokken. Echter, hij kwam langs Bosch Beton en zag diverse keerwanden op ons terrein staan. Vervolgens zocht hij contact met ons team en raakte overtuigd om in plaats van legoblokken keerwanden in te zetten voor zijn nieuwe opslagbakken.

Ruimtebesparend

Eén van de wensen voor de nieuwe opslag was dat hij de bakken onafhankelijk van elkaar kan opvullen. Vandaar dat is gekozen voor tussenwanden met voet. Het voordeel hiervan is namelijk dat beide kanten zijn te belasten. Door te kiezen voor keerwanden bespaart Tromp ruimte vergeleken met de inzet van legoblokken en is hij verzekerd van stabiliteit.

L-keerwanden

De twee opslagbakken van ongeveer 8 x 10 meter zijn gemaakt van L200H-wanden van 2 m hoog.
De L-keerwanden met hak zijn speciaal ontwikkeld voor de middelzware belastingtoepassingen in de GWW. Door de hak heeft de wand meer stabiliteit en is een hogere belasting mogelijk. Mocht dat gewenst zijn, dan kan onze klant de wand na plaatsing verder laten afwerken met een schanskorf of hekwerk.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor opslag? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.