Bosch Beton - Sleufsilo’s voor gras en maïs in Brabantse Nispen
HomeProjectenSleufsilo’s voor gras en maïs in Brabant

Sleufsilo’s voor gras en maïs in Brabant

In het Brabantse Nispen plaatsten wij twee sleufsilo’s met onze keerwanden. De sleufsilo’s zijn 28 meter lang, waarin de melkveehouder gras en maïs opslaat.

Bij melkveehouder Denissen Van Tiggelen VOF in Nispen (Provincie Noord-Brabant) hebben we twee sleufsilo’s geplaatst van 28 meter met onze L250hak-keerwanden. In de ene sleufsilo bewaart de melkveehouder het gras en in de andere slaat hij de maïs op. In het midden is een compartimentering aangebracht voor de perssappen en het regenwater.

L-Keerwanden

Wij leveren L-sleufsilowanden in twee types: met hak en zonder hak. Bij deze melkveehouder zijn de L250 hak keerwanden gebruikt. Uniek aan dit type keerwand is dat deze onderin een verdikking van 2 cm heeft. Deze verdikking biedt extra bescherming tegen perssappen en fungeert als stootrand.

Afwerking

De silo’s zijn afgekit met de onverwoestbare bitumenkit en voorzien van een zuurbestendige asfaltlaag, aangelegd door Avema Wegenbouw in Achterveld.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor sleufsilo’s? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.

Bouw uw eigen sleufsilo

Met de handige sleufsilo-generator van Bosch Beton bouwt u in drie eenvoudige stappen uw eigen sleufsilo. Na versturen ontvangt u binnen drie werkdagen een vrijblijvend advies op maat.