Bosch Beton - Solide terreinafscheiding van keerwanden bij distributiecentrum in Roermond
HomeProjectenSolide terreinafscheiding bij distributiecentrum in Roermond

Solide terreinafscheiding bij distributiecentrum in Roermond

Op Bedrijvenpark Roerstreek Noord, ten oosten van Roermond, is een nieuw state-of-the-art distributiecentrum gerealiseerd. De oplevering van het nieuwe centrum vond plaats in de tweede helft van 2021. Voor een solide terreinafscheiding en om hoogteverschil op te vangen, leverden we Bosch Beton L-keerwanden met hak.

Het nieuwe distributiecentrum op het bedrijvenpark in Roermond beslaat ruim 33.000 vierkante meter aan bebouwd oppervlakte. Om het terrein af te scheiden van een naast gelegen stuk terrein is gekozen voor onze L-keerwanden met hak. Hiervoor nam de firma Hecker contact met ons op, waarmee we al jaren prettig samenwerken.

Er zijn in totaal zo’n honderd L250-keerwanden met hak geleverd. Daarvan is een gedeelte met een zware autolaadkraan geplaatst, zodat de verdiepte plaatsing van de keerwanden (zo’n 1,5 meter dieper dan het niveau waar de autolaadkraan kon staan) niet tot problemen leidde. Na plaatsing van de keerwanden bevestigde een andere partij een hekwerk boven op de keerwanden.

L-keerwand voor GWW

De Bosch Beton L-keerwand met hak is speciaal ontwikkeld voor middelzware belastingtoepassingen in de grond-, weg- en waterbouw. Ook voor hoekoplossingen zijn vaste L-keerwand hoekelementen met hak beschikbaar. Onze keerwanden hebben de benodigde certificeringen en voldoen onder meer aan de NEN-constructienormeringen binnen de KOMO-Productcertificaten.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor bijvoorbeeld terreinafscheiding? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.