Bosch Beton - Terreinafscheiding bij BBQ-fabrikant Napoleon Grills in Tiel (NL)
HomeProjectenTerreinafscheiding bij BBQ-fabrikant Napoleon Grills in Tiel

Terreinafscheiding bij BBQ-fabrikant Napoleon Grills in Tiel

Keerwanden van Bosch Beton dienen als terreinafscheiding op het buitenterrein van BBQ-fabrikant Napoleon Grills. Dit nieuwe distributiecentrum ligt aan het Amsterdam-Rijnkanaal in de Nederlandse stad Tiel.

Logistiek centrum

Naast het Amsterdam-Rijnkanaal in Tiel staat het nieuwe Europese distributiecentrum van de Canadese BBQ-fabrikant Napoleon Grills. Bouwbedrijf Conferm realiseerde dit 22.000 m2 grote logistieke centrum. Het gebouw heeft een schuine gevellijn en is binnen en buiten hoogwaardig afgewerkt.

Terreinafscheiding

Vink Aannemingsmaatschappij uit Barneveld nam de boven- en ondergrondse infrastructuur voor het buitenterrein (ruim 1 hectare) voor hun rekening. Aangezien de ruimte beperkt was, is tussen het distributiecentrum en het ernaast gelegen terrein een afscheiding gerealiseerd met Bosch Beton-keerwanden.

Keerwanden voor zwaar verkeer

Voor de terreinafscheiding gebruikten we keerwanden van 1,75 en 2 m hoogte over een lengte van 600 meter. Op een aantal plaatsen rijdt zwaar verkeer, waar we dan ook onze LRH-keerwanden hebben toegepast. Deze wanden zijn speciaal ontwikkeld voor de zwaarste belastingtoepassingen in de grond-, wegen- en waterbouw. De keerwanden dienen deels om een talud tegen te houden en deels als laadkuil. Ter hoogte van de erfgrenzen is maatwerk toegepast.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor terreinafscheiding? Neem dan vrijblijvend contact op met onze GWW-adviseurs.

Bekijk meer over het project in de uitgave Industriebouw (juni 2020).