Sterke keerwanden in papierloods van Van Gerrevink Recycling, Apeldoorn
HomeProjectenSterke keerwanden in papierloods van recyclingbedrijf

Sterke keerwanden in papierloods van recyclingbedrijf

Van Gerrevink Recycling zocht naar een sterke oplossing om de papierloods van de werkplaats af te schermen. De Bosch Beton keerwanden voldoen geheel aan zijn eisen. De sterkte en drukvastheid van onze betonnen prefab wanden is voor de eigenaar dè uitkomst in deze situatie.

Van Gerrevink B.V. is sinds 1879 gespecialiseerd in het professioneel recyclen en vernietigen van afvalstromen tot waardevolle grondstof. Zij doen dit voor particulieren, bedrijven en overheden in Midden- en Oost-Nederland.

Afscherming

De papierloods is één van de belangrijkste onderdelen van het recyclingbedrijf. Hier verwerken ze al het oud papier. Er was behoefte om een werkplaats te creëren en daarvoor splitsten ze de loods. Belangrijk daarbij is dat de werkplaats en de papierloods goed van elkaar zijn afgeschermd. Bij de papierverwerking komt namelijk veel stof vrij en dat wil je niet in de werkplaats hebben.

Stabiliteit

Omdat ze het papier willen opdrukken tegen de muur is het van belang dat de muur sterk en stabiel is. Veelal gebruikt men hiervoor een gemetselde muur of betonnen legoblokken. Echter het nadeel hiervan is dat deze niet sterk en stabiel genoeg zijn. Het voordeel van keerwanden is dat deze ook voor een deel in de grond zijn te verankeren. Juist die sterkte en drukvastheid waren redenen van de eigenaar om voor Bosch Beton keerwanden te kiezen.

Strakke wand

Bij het recyclingbedrijf in Apeldoorn plaatsten we 15 meter L-keerwanden met hak van 4 meter hoog. Doordat de loods erg hoog is, konden we de keerwanden direct vanaf onze vrachtwagen in de hal plaatsen. De plaatsing verliep snel en onze klant is dan ook blij met het eindresultaat: een mooie strakke wand waar je tegenop kunt aandrukken zonder dat de muur het begeeft. De beste oplossing voor deze situatie. Ook over de goede samenwerking met Bosch Beton is het bedrijf zeer tevreden.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor opslag? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.

Sterke keerwanden in papierloods van Van Gerrevink Recycling, Apeldoorn
Sterke keerwanden in papierloods van Van Gerrevink Recycling, Apeldoorn