Bosch Beton - Bulkopslag voor zaagsel, houtchips en pellets
HomeProjectenVan boom tot resthout in opslag

Van boom tot resthout in opslag

Rondhoutzagerij Midden Nederland in Uddel maakt van bomen balken en planken voor emballage en transport zoals onder andere voor de palletindustrie en de landbouw. Voor de opslag op het terrein zijn 6,30 meter hoge Bosch Beton L-keerwanden geplaatst.

Naast het zaagsel dat bij het zagen vrijkomt, worden van het resthout houtchips gemaakt voor MDF- en spaanplaatfabrieken en pellets voor verbranding in de kachel. De diverse soorten zaagsel komen terecht in opslag van diverse grootten. Hiervoor zijn extra hoge wanden nodig van zo’n 6,30 meter.

Keerwandconstructie

Voor dit project gebruikten wij de L-keerwanden waarmee je duurzame constructies kunt maken voor bulkopslag zoals in dit geval zaagsel, houtchips en pellets. De keerwanden zijn sterk, snel neer te zetten en bovendien in hoogte leverbaar tot wel 7 meter. Alles is geleverd zoals van te voren afgesproken en de samenwerking verliep perfect.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor opslag? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.