Bosch Beton - Kwaliteit sleufsilo bij familie Østergaard in Vejen (DK)
HomeProjectenDeense melkveehouders kiezen voor kwaliteit

Deense melkveehouders kiezen voor kwaliteit

Om hun melkveehouderij te optimaliseren lieten de twee broers Østergaard in het Deense Vejen een nieuwe Bosch Beton sleufsilo plaatsen.

Optimalisatie

Twee broers runnen sinds dertien jaar de melkveehouderij Østergaard waar zij inmiddels 700 melkkoeien hebben rondlopen. De manier om als boer te overleven, is richten op de optimalisatie van de melkproductie. Bosch Beton plaatste op het erf van de beide broers een nieuwe sleufsilo. Voor de silo zijn onze L250-keerwanden met hak toegepast. De boeren zijn erg blij met hun nieuwe sleufsilo. Bovendien is met de nieuwe bredere silo een stap gezet in de optimalisatie die zij voor ogen hebben.

Kwaliteit

Eerder schaften de melkveehouders een sleufsilo aan van een andere leverancier. Zij hoorden goede berichten over de Bosch Beton sleufsilo. Omdat de beste kwaliteit de meest economische oplossing is op de lange termijn kozen zij voor onze sleufsilo.

Goede sleufsilo

Goed ruwvoer is de basis voor alles en betekent betere melkproductie van de koe. Om er voor te zorgen dat er minder verlies optreedt en de inkoop van extra ruwvoer te beperken, is een goede sleufsilo van belang. Een Bosch Beton sleufsilo gaat bovendien generaties lang mee waardoor de investering zich weer terugverdient.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor sleufsilo’s? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.

Sleufsilogenerator

Met onze 3D-generator bouwt u in drie stappen uw eigen sleufsilo

Bepaal waarvoor u de silo gaat gebruiken, kies een type sleufsilowand en voer de afmetingen van uw sleufsilo in en de aslast. Maak een keuze voor de erfverharding, eventuele accessoires en services. Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u binnen drie werkdagen een vrijblijvend advies op maat. Wilt u liever direct advies? Neem dan contact op met ons team.