HomeProjectenMooie grote sleufsilo met accessoires

Mooie grote sleufsilo met accessoires

Bij Mts. Knobbe in het Nederlandse Gersloot leverde Bosch Beton keerwanden voor een grote sleufsilo op het terrein.

Grote sleufsilo

Bosch Beton leverde betonnen LA-keerwanden bij Mts. Knobbe in Gersloot voor een mooie grote sleufsilo van 60 x 17 meter en 3 meter hoog! De sleufsilo werd verder voorzien van de Bosch Beton-duogoten en een automatisch afdeksysteem. Het doel van dit alles was om werk te besparen en ervoor te zorgen dat het ruwvoer optimaal kan conserveren!

Agrarische keerwanden

De LA-keerwanden zijn speciaal ontwikkeld voor agrarische toepassingen zoals sleufsilo’s, biogassilo’s, mestsilo’s enzovoort. Deze keerwanden zijn altijd voorzien van een hak voor maximale stabiliteit en veiligheid. De LA-keerwanden zijn uniek omdat ze volledig in staat zijn om de zware druk- en stootkrachten op te vangen van in- en uitkuilen met zware shovels en tractoren.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor sleufsilo’s? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.

Sleufsilogenerator

Met onze 3D-generator bouwt u in drie stappen uw eigen sleufsilo

Bepaal waarvoor u de silo gaat gebruiken, kies een type sleufsilowand en voer de afmetingen van uw sleufsilo in en de aslast. Maak een keuze voor de erfverharding, eventuele accessoires en services. Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u binnen drie werkdagen een vrijblijvend advies op maat. Wilt u liever direct advies? Neem dan contact op met ons team.