Bosch Beton - Keerwanden als terreinafscheiding en beveiliging in Tynaarlo
HomeProjectenGoederen uit het zicht en beveiligd in Tynaarlo

Goederen uit het zicht en beveiligd in Tynaarlo

De Bosch Beton-keerwand is ook in te zetten als terreinafscheiding of zelfs als -beveiliging, zoals we hebben uitgevoerd bij Hamstra Internationaal Bergingsbedrijf in de Nederlandse gemeente Tynaarlo.

Beveiligd en uit het zicht

De eigenaar van het internationale bergingsbedrijf wilde zijn terrein visueel afschermen en tegelijkertijd beveiligen. Aangezien het bedrijf ook goederen tijdelijk bewaart, was een stroomhekwerk gewenst. De klant koos voor Bosch Beton omdat onze keerwanden geen ankers bevatten. Maar ook vanwege de beschikbare wanden van 4 meter breed en 3 meter hoog.

In totaal is ruim 200 meter aan L-keerwanden met hak geplaatst van 3 meter hoog. Hierbij kwam nog wat maatwerk aan te pas, zoals het in verstek maken van hoekstukken en het aanbrengen van uitsparingen. Dit maatwerk bereidden we in onze fabriek voor, zodat de platsing ter plekke bij de klant vlot kon verlopen.

Keerwand als terreinafscheiding

De L-keerwand met hak is speciaal ontwikkeld voor de middelzware belastingtoepassingen in de grond-, wegen- en waterbouw. Maar ook als afscheiding is de keerwand zeer geschikt om een terrein aan het zicht te onttrekken of het zelfs af te bekenen. Door de beschikbare hoogten van de wand is deze ook geschikt als terreinbeveiliging.

Onze klant is zeer tevreden over de manier waarop Bosch Beton alles heeft geregeld. Ook de samenwerking met de kraanmachinisten verliep perfect.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor terreinafscheiding? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.