Bosch Beton - Hoogteverschil opvangen met keerwanden tussen tuin en stoep in Willemstad
HomeProjectenKeerwanden vangen hoogte op tussen tuin en stoep

Keerwanden vangen hoogte op tussen tuin en stoep

Onze keerwanden vangen bij een particuliere tuin in Willemstad het hoogteverschil op tussen tuin en stoep. Voorheen liep de tuin naar beneden af en verloren de bewoners tuinoppervlakte. Met het nieuwe tuinontwerp van de hovenier is dit opgelost.

Hoogteverschil

Veel tuinen hebben te maken met een verschil in hoogte. Dit project in Willemstad is een mooi voorbeeld hoe onze keerwanden hierin een belangrijke functie hebben. De wanden zijn hier toegepast om verschil in hoogte op te vangen tussen de tuin en stoep.

Tuin optimaal benutten

Voorheen liep de tuin naar beneden af waardoor de bewoners niet het maximale uit de tuin konden halen. Hoveniersbedrijf Catalpatuinen maakte voor de bewoners een nieuw tuinontwerp. Hiermee is het verschil in hoogte opgelost maar ook is het totale oppervlakte van de tuin optimaal benut.

Maatwerk hoek

Voor dit project zijn niet alleen ‘standaard’ keerwanden gebruikt, maar ook een maatwerk hoek. Dit houdt in dat wij de hoek speciaal op maat tekenden en produceerden. De keerwanden plaatsten we direct vanaf de vrachtwagen. Aan de achterkant van de keerwanden is een hekwerk gemonteerd.

Veiligheid

De tuin ziet er zo ook veiliger uit. De combinatie met keerwanden, hekwerk en klimplanten is in dit geval een ideale oplossing.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor grond & tuin? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.