Bosch Beton - Keerwanden bij nieuwbouwvilla in Merselo
HomeProjectenKeerwanden vangen verschil in hoogte op bij villa

Keerwanden vangen verschil in hoogte op bij villa

Betonnen keerwanden zijn multifunctioneel inzetbaar. Naast hoogteverschil opvangen, zijn keerwanden ook toe te passen om juist niveauverschil te creëren. Onze klant was zo creatief dat hij met de Bosch Beton wanden onder andere bloembakken vormde. Het maakte het plaatje bij de nieuwbouwvilla geheel compleet.

Bloembakken van keerwanden

Onze klant bouwde zijn nieuwbouwvilla helemaal zelf! In de tuin had hij te maken met wat hoogteverschillen en wilde deze op een mooie manier oplossen. Hij koos ervoor om gebruik te maken van Bosch Beton keerwanden. Hij creëerde er onder andere bloembakken van. Bij zijn vijver liet hij een hoge keerwand plaatsen. Ook tussen zijn garage en de tuin was er hoogteverschil op te vangen.

We hebben keerwanden geplaatst variërend in vorm en hoogte van 1,5 meter, 2,5 meter en 4 meter. De elementen zijn direct vanaf de vrachtwagen geplaatst. Het is een mooi eindresultaat geworden!

Engineering

Ons eigen Engineering-team berekent en toetst de keerwandoplossing die wij bieden aan de constructieve eisen van onze opdrachtgevers. Zo kunnen we snel en flexibel werken en heeft onze klant de zekerheid van een degelijk en constructief bouwproduct met garantie.
Ook bij dit project was Engineering betrokken. We waren veel in contact met onze klant. Samen hebben we de tekeningen net zo lang aangepast totdat hij tevreden was met het ontwerp.

Dat wij ook online vindbaar zijn voor onze klanten blijkt wel uit dit project. Via Google kwam deze klant terecht bij Bosch Beton en nam contact met ons op.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor grond & tuin? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.