Bosch Beton - Natuurlijke zwemvijver van keerwanden in Noordwijkerhout
HomeProjectenNatuurlijke zwemvijver in Noordwijkerhout

Natuurlijke zwemvijver in Noordwijkerhout

In Noordwijkerhout is bij een woning een natuurlijke zwemvijver in de tuin aangelegd met betonnen keerwanden van Bosch Beton. Wij leverden voor de vijver wanden in drie verschillende hoogten.

Natuurlijke zwemvijver

Specialist in GWW- en cultuurtechnische werken Duijndam benaderde Bosch Beton voor keerwanden om een vijver te realiseren. Onze klant wilde een natuurlijk zwemvijver aanleggen met een natuurlijk zuiveringssysteem. Het ontwerp van de vijver tekende hij zelf helemaal uit. We leverden onze keerwanden voor de vijver in drie verschillende hoogtes variërend van 75 tot 150 cm hoogte. Hiervan zaagden we een groot aantal op maat en leverden twee wanden met vaste hoeken.

Sterke keerwanden

Een vijver geeft de tuin een afwisselend beeld. Helemaal als het een natuurlijke zwemvijver betreft zoals bij deze woning in Noordwijkerhout. De vijver gaat hier op een natuurlijke manier op in de tuin en maakt het geheel compleet. Voor de aanleg is het wel van belang eerst goed te bekijken waar de vijver in de tuin moet komen. Maak deze wensen goed kenbaar bij uw hovenier.  Met onze gewapende keerwanden is vrij eenvoudig een vijver of zwemvijver aan te leggen.

Enkele jaren geleden werkten wij ook al samen met de firma Duijndam en ook dit keer is hij wederom dik tevreden. Het eindresultaat mag er dan ook zijn!

Ook aan de slag?

We werken veel samen met hoveniers en handelaren voor keerwanden. Heeft u interesse in keerwanden voor de aanleg van een (zwem)vijver of andere mogelijkheden in uw tuin? Neem dan contact op met een hovenier of laat uw hovenier met ons contact opnemen. De hovenier verzorgt de voorbereiding voor plaatsing in uw tuin en werkt hiervoor met ons samen. Onze keerwanden staan altijd ruimschoots in voorraad, zodat dit geen vertraging hoeft op te leveren.

Inspiratie voor uw tuin

Laat u inspireren door onderstaande beelden en mogelijkheden voor uw tuin. Lees ook eens onze tuinblogs Ligt uw tuinplan al klaar?, de keerwand als stevige basis voor het terras en tuin op niveau.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over andere oplossingen met keerwanden voor water? Neem dan vrijblijvend contact op met ons team.