Bosch Beton - Hoogteverschil opgelost met keerwanden in Kessel nabij het veer (Limburg)
HomeProjectenHoogteverschil opvangen in Kessel bij het veer

Hoogteverschil opvangen in Kessel bij het veer

In het Nederlands-Limburgse Kessel is een flink hoogteverschil opgevangen met hoge Bosch Beton-keerwanden op een privéterrein.

Hoogteverschil

Dat je met keerwanden een stevig hoogteverschil kunt opvangen, bewijst dit project dat in mei 2021 is uitgevoerd. In Kessel (in Limburg, Nederland), vlakbij de veerboot, plaatsten Rob Linders en Rob Janssen Grondverzet & laser-egalisering Bosch Beton-keerwanden met hak variërend in hoogte van 2,5 tot 3,5 meter. Achter de 3,5 meter hoge wanden hebben de bewoners een zwembad gebouwd.

Tekening en plaatsing

We verdiepen ons in de vraag en denken mee met de klant om een goed en eerlijk advies uit te brengen. De afdeling Engineering tekent en modelleert vervolgens de gewenste keerwanden. Voor dit project maakten wij eerst een tekening om onder andere de productie en plaatsing van de wanden goed voor te bereiden. De plaatsing leverde mooie beelden op!

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor grond en tuin? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.