HomeProjectenKeerwanden zijn basis voor terras bij EuroParcs-vakantiewoningen

Keerwanden zijn basis voor terras bij EuroParcs-vakantiewoningen

Bij de nieuwe vakantiewoningen op het EuroParcs-park Aan de Maas, nabij het Gelderse Kerkdriel, realiseerde onze klant terrassen en trappen. Hiervoor maakte hij gebruik van Bosch Beton L-keerwanden van 75 cm hoog.  Het hoogteverschil rondom de woningen is zo mooi opgelost en het oogt ook nog eens strak.

Terras met keerwanden

Op het nieuwe EuroParcs-vakantiepark Aan de Maas realiseerde het verhuurbedrijf nieuwe vakantiewoningen. A. van Hell Grond- en Straatwerkbedrijf, één van onze bestaande klanten, benaderde Bosch Beton voor de levering van keerwanden. Op het park legde Van Hell bij de recreatiewoningen terrassen aan en trappen naar de entrees. Doordat er rondom de woningen enig hoogteverschil is, zijn keerwanden ingezet. De keerwanden dienen hierbij als stevige basis en geven het geheel daarnaast een strak aanzicht. Het terras oogt ook nog eens stoer met de houten afwerking langs de randen.

L-keerwanden

Voor dit project gebruikte onze klant L075-keerwanden. Deze wanden zijn speciaal ontwikkeld voor de middelzware belastingtoepassingen in de grond-, weg- en waterbouw. En zijn dus uitermate geschikt voor deze toepassing.

EuroParcs

EuroParcs heeft zo’n 60 parken in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, België, Luxemburg en op Bonaire. Het nieuwe vakantiepark van Europarcs Aan de Maas, vlakbij Kerkdriel, is nog volop in ontwikkeling.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor grond en tuin? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.