Bosch Beton - Keerwanden als terreinafscheiding bij transportonderneming Mol Cargo in Tiel
HomeProjectenMol Cargo in Tiel kiest voor keerwanden als terreinafscheiding

Mol Cargo in Tiel kiest voor keerwanden als terreinafscheiding

Internationale transportonderneming Mol Cargo in de Nederlandse stad Tiel is onlangs uitgebreid. Loon- en Grondverzetbedrijf Bongers heeft Bosch Beton benaderd voor de juiste keerwanden als terreinafscheiding.

Terreinafscheiding

Voor de uitbreiding van Mol Cargo heeft Bongers Loon- en Grondverzetbedrijf ons benaderd voor de terreinafscheiding. Bij dit project in Tiel hebben wij keerwanden van 2,50 en 3 meter hoogte geplaatst, over een lengte van bijna 260 meter. Voor zover onze kraanwagen er gemakkelijk bij kon, is het grootste gedeelte van de wanden direct vanaf de vrachtwagen geplaatst. Beide familiebedrijven Bongers en Bosch Beton hebben eerder al samengewerkt aan andere projecten.

Internationaal transport

In 1934 werd de transportonderneming Mol B.V. in Buren opgericht en richtte ze zich op het vervoer van zand en gravel. Vijfendertig jaar later volgde uitbreiding met het vervoer van kranten en tijdschriften en ging de onderneming internationaal. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer en is Mol Cargo uitgegroeid tot een internationaal transportbedrijf. In 2005 is de onderneming van Buren naar Tiel verhuisd.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor terreinafscheiding? Neem dan vrijblijvend contact op met onze GWW-adviseurs.