Bosch Beton - Radius keerwanden voor uitzichtpunt in Rhenen
HomeProjectenRadius keerwanden voor uitzichtpunt in Rhenen

Radius keerwanden voor uitzichtpunt in Rhenen

In het ontwerp van het uitzichtpunt aan de Nederrijn in Rhenen is een ronding verwerkt. Hiervoor heeft Bosch Beton speciaal op maat gemaakte radius keerwanden geproduceerd. Vervolgens zijn de wanden afgewerkt met metselwerk. Met keerwanden is ook een hellingbaan aangelegd naar het uitzichtpunt zelf.

Ten zuiden van Rhenen liggen de uiterwaarden ‘Rhenen’ en ‘Rijnburg’. Door het prachtige uitzicht op de uiterwaarden van de Nederrijn zijn deze uitloopgebieden een populair gebied voor fietsers en wandelaars. Om zo veel mogelijk mensen hier optimaal van te laten genieten is een uitzichtpunt gerealiseerd met uitzicht over deze uiterwaarden. Het panoramapunt is uitgevoerd met speciale Bosch Beton radiuskeerwanden.

Maatwerk

De keerwanden voor dit project zijn speciaal op maat gemaakt. In samenwerking met onze opdrachtgever aannemingsbedrijf Jos Scholman is gekeken naar de wensen en eisen van de klant. Omdat er in het ontwerp van het uitzichtpunt een ronding zit, was een radius in de keerwanden nodig. We produceerden de keerwanden vervolgens in onze fabriek in Barneveld. De keerwanden zijn niet alleen gebruikt om het uitzichtpunt te realiseren, maar ook om een hellingbaan aan te leggen. Zo is deze prachtige plek voor iedereen bereikbaar.

Afwerking

We leverden voor dit project onze keerwanden met hak om eenvoudig metselwerk aan te kunnen brengen. De keerwanden zelf zijn niet meer zichtbaar, omdat de wanden zijn afgewerkt met metselwerk. Boven op de wanden is een leuning geplaatst, zodat iedereen veilig kan genieten van het uitzicht over het mooie Nederlandse landschap.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor grond & tuin, sport & recreatie of specials? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.

Tekening © Aannemingsbedrijf Jos Scholman