HomeProjectenTerreinafscheiding bij Sportcentrum De Voorde in Voorthuizen

Terreinafscheiding bij Sportcentrum De Voorde in Voorthuizen

Bij sportcentrum De Voorde in het Nederlandse Voorthuizen hebben wij keerwanden geplaatst die als basis worden gebruikt voor kokoswanden. De beplanting zorgt vervolgens voor een natuurlijke look.

Uitbreiding

Sportcentrum De Voorde in Voorthuizen ondergaat een flinke uitbreiding. Het centrum biedt verschillende sportmogelijkheden zoals zaalvoetbal, hockey, tennis, badminton en basketbal. Met de verhuis van korfbalvereniging Spirit naar het sportcentrum is een uitbreiding met korfbalvelden nodig.

Geluidwerend

Om de overlast van sportgeluiden voor omwonenden tegen te gaan, is er meer dan honderd meter aan keerwanden van 75 cm hoog geplaatst, die een stevige basis vormen voor kokoswanden. Vervolgens is tegen de wanden klimop aangeplant, zodat er na volgroeiing een natuurlijke uitstraling ontstaat.

Een terreinafscheiding is niet nuttig voor sportcomplexen, maar ook voor bedrijven, particulieren of scholen. Keerwanden zonder belasting kunnen dienst doen als scheidingsmuur, als subtiele schutting of zoals hier als geluidwering en om het zicht te onttrekken vanuit de woonwijk.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor terreinafscheiding? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.