Bosch Beton - Terreinafscheiding van keerwanden voor afvalopslag bij Erasmus Universiteit
HomeProjectenTerreinafscheiding voor afvalopslag bij Erasmus Universiteit

Terreinafscheiding voor afvalopslag bij Erasmus Universiteit

Om de hoeveelheid afval van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) te verzamelen, legde de universiteit een afvalopslag aan. Met Bosch Beton keerwanden is rondom de opslag een terreinafscheiding gerealiseerd. Deze keerwanden vormen daarnaast de basis voor een hekwerk. Zo is en blijft het afval binnen de opslagruimte.

Terreinafscheiding

Met bijna 37.000 studenten (2021) op de Erasmus Universiteit Rotterdam is de hoeveelheid afval enorm. Om dit afval te verzamelen en er voor te zorgen dat dit op één plek blijft, realiseerde de internationale universiteit een afvalopslag. Rondom de opslag is met Bosch Beton keerwanden een terreinafscheiding aangebracht.

In totaal is 80 meter aan L-keerwanden geplaatst van 1 meter hoog. De meeste wanden leverden we op maat. Zo was het mogelijk om de pilaren van de overkapping op de fundatie te bevestigen.
Ook zijn vier op maat gemaakte hoeken geplaatst. Vervolgens bracht een andere partij boven op de wanden een afrastering aan.

Strakke en gladde zichtzijden

Antea Group, onze opdrachtgever, verzorgde de plaatsing van de keerwanden zelf. Omdat onze keerwanden standaard niet zijn voorzien van een hijsvoorziening was voor de plaatsing een speciale keerwandklem nodig. Voordeel is dat hierdoor alle zichtzijden altijd strak en glad zijn afgewerkt.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor Terreinafscheiding? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.