Bosch Beton - Keerwanden voor uitbreiding Medtronic in Heerlen
HomeProjectenWederom keerwanden voor uitbreiding Medtronic in Heerlen

Wederom keerwanden voor uitbreiding Medtronic in Heerlen

Voor de uitbreiding van Medtronic in Heerlen leverden we L-keerwanden met hak in diverse maten. De wanden doen dienst als terreinafscheiding en vangen hoogteverschil op. De jarenlange samenwerking met de firma Hecker zorgde er voor dat onze wanden wederom in Heerlen zijn toegepast.

Medtronic is één van de grootste bedrijven ter wereld voor de medische technologie. Het bedrijf ontwikkelt oplossingen voor de gezondheidszorg om de wereldwijde uitdagingen in de zorg aan te pakken. Voor de uitbreiding van de vestiging in Heerlen was hoogteverschil op te vangen en een terreinafscheiding nodig. Hecker – een bedrijf in infra, sloop en recycling – nam de aanleg hiervan voor hun rekening.

In vijf fasen leverden we ruim 300 L-keerwanden met hak in hoogtematen variërend van 100 tot 300 cm hoog. Het benodigde maatwerk voerden we uit vòòr levering zodat de plaatsing goed doorliep. Omdat het terrein lager is gelegen, doen de keerwanden dienst als grondkering om het hoogteverschil op te vangen. Als afwerking is tegen de wanden om het terrein heen een hekwerk bevestigd.

Met Hecker hebben we sinds een aantal jaren een goede samenwerking. Al eerder leverde Bosch Beton keerwanden voor de uitbreiding van Medtronic. Eén van onze voordelen is dat we uit voorraad een vast assortiment kunnen leveren. Mocht in de toekomst uitbreiding nodig zijn, dan zijn dezelfde keerwanden leverbaar en sluiten deze dus mooi aan bij de eerder geplaatste wanden.

Lange levensduur

De L-keerwand met hak is speciaal ontwikkeld voor de middelzware belastingtoepassingen in de grond-, weg- en waterbouw. Doordat de achterzijde haaks is, ontstaat er na plaatsing een mooie maatvaste rechte keermuur. Met een levensduur van tenminste vijftig jaar zijn onze standaard keerwanden ook nog eens een duurzame oplossing.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of welke oplossingen op maat wij kunnen bieden met onze keerwanden voor terreinafscheiding of niveauverschil? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.