Bosch Beton op TiefbauLIVE 2022
HomeOver onsNieuwsOntmoet Bosch Beton op IFAT 2022

Ontmoet Bosch Beton op IFAT 2022

Bosch Beton is van 30 mei t/m 3 juni met een stand aanwezig op IFAT 2022. IFAT München is ‘s werelds toonaangevende vakbeurs voor water-, riool-, afval- en grondstoffenbeheer. De beurs vindt plaats in Messe München. U vindt ons in stand 808/4.

20 mei 2022

Een hele week lang heeft u dé gelegenheid ons team te ontmoeten. U bent van harte welkom in onze stand.

  • Wanneer: maandag 30 mei t/m vrijdag 3 juni 2022
  • Waar: Messe München, standnummer 808/4
  • Tijd: 9.00-18.00 uur (ma t/m do) en 9.00-16.00 (vr)

Ontmoet ons team

Bekijk meer over onze deelname en welke collega’s in onze stand aanwezig zijn tijdens de IFAT. Ook kunt u uw toegangskaart aanvragen. Bent u niet in de gelegenheid IFAT te bezoeken maar wilt u wel vrijblijvend advies over keerwandoplossingen voor infra? Neem dan contact op met ons GWW-team.

Duurzaamheid

Vandaag (mee)bouwen aan morgen
Duurzaamheid gaat een steeds grotere rol spelen in de bouw. Een bewuste omgang met grondstoffen en productieprocessen wordt daarin belangrijker. Dat betekent: constant blijven ontwikkelen, innoveren en naar de toekomst kijken. Bosch Beton is een voorloper in duurzaamheid. U bouwt met onze producten mee aan een duurzame toekomst.
>> Bekijk hoe je duurzaam bouwt met beton

Keerwanden in en om het water

Water speelt ons regelmatig parten bij overstromingen of land dat wegspoelt zoals aan de kust, met alle gevolgen van dien. Bosch Beton is als keerwandenproducent steeds vaker betrokken bij waterprojecten waarbij een duurzame oplossing als bescherming tegen het water nodig is.
>> Lees meer over onze waterprojecten