Winactie: Bosch Beton heeft hart voor de boer
HomeOver onsNieuwsWinactie: Bosch Beton heeft hart voor de boer

Winactie: Bosch Beton heeft hart voor de boer

Hart voor de boer: win een sleufsilo t.w.v. € 15.000

Met ‘Hart voor de boer’ start Bosch Beton vandaag op – hoe kan het ook anders – Valentijnsdag met een winactie om een sleufsilo te winnen.

14 februari 2022

Boeren in beweging

De boeren zijn in beweging, letterlijk en figuurlijk. Bosch Beton heeft hart voor de boer en daarom komen wij in actie. Wij gunnen iedere boer en loonwerker voordeel! Vanaf maandag 14 februari gaat onze unieke sleufsilo-winactie van start: bouw en win een sleufsilo t.w.v. € 15.000!

Bosch Beton sleufsilo

Het klimaat verandert en de productie van een goede oogst wordt duurder en moeilijker. Goed ruwvoer is de basis voor alles en betekent betere melkproductie van uw koe. Om er voor te zorgen dat er minder verlies optreedt en de inkoop van extra ruwvoer te beperken, is een goede sleufsilo van belang. Een goede sleufsilo levert bovendien financieel voordeel op en gaat generaties lang mee.

Winactie

De actie geldt voor bestaande en nieuwe klanten  in NederlandBelgiëDuitsland en Denemarken. Bosch Beton stelt een sleufsilo ter beschikking t.w.v. € 15.000. De realisatie van de gewenste sleufsilo kan bijvoorbeeld met de LAS-keerwanden. Deze sleufsilowand is gemaakt van een hoogwaardig innovatief betonmengsel dat zuurbestendiger is dan de standaard C60/75-beton.

Alle details over de deelname aan deze unieke winactie staan op de speciale actiepagina

Sleufsilogenerator

Met onze 3D-generator bouwt u in drie stappen uw eigen sleufsilo

Bepaal waarvoor u de silo gaat gebruiken, kies een type sleufsilowand en voer de afmetingen van uw sleufsilo in en de aslast. Maak een keuze voor de erfverharding, eventuele accessoires en services. Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u binnen drie werkdagen een vrijblijvend advies op maat. Wilt u liever direct advies? Neem dan contact op met ons team.