HomeSleufsilo-winactie

Win een sleufsilo t.w.v. €20.000!

Bij Bosch Beton delen we uw passie voor de agrarische sector. We begrijpen de uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd en streven ernaar oplossingen te bieden die echt aansluiten op uw behoeften. Ons doel is om uw veehouderij te ondersteunen en te laten bloeien! Ook begrijpen we de cruciale rol die boeren spelen in ons dagelijks leven. Daarom hebben we de Sleufsilo-actie in het leven geroepen, met als kerngedachte: “Hart voor de Boer”. Als blijk van onze waardering voor uw harde werk, bieden we niet alleen hoogwaardige sleufsilo’s, maar ook een kans om €20.000 te winnen!

Boeren in beweging

De boeren zijn in beweging, letterlijk en figuurlijk. Er gebeurt nogal wat rond het boer zijn. Stikstofprobleem, klimaatverandering, hoge voerkosten, investeren, bedrijfsbeëindiging of zelfs onteigening. Kortom: de toekomst baart de boer zorgen. Houd een agrarisch bedrijf maar eens draaiende in deze tijden van maatregelen en regels. Het moet duurzamer, maar tegelijkertijd zijn er zorgen rondom het verdienmodel. Alles wordt duurder. Is het nog rendabel genoeg, kunnen we het nog volhouden, moeten we wel of niet investeren?
Onze AGRI-adviseurs horen en zien dit dagelijks. Het is een lastige situatie waarin het maar zo kan zijn dat de nodige investeringen op een nog lager pitje komen te staan dan ze al stonden.

Bosch Beton ❤️ Boeren

Goed ruwvoer is de basis voor alles. Een goede voerconservering is en blijft belangrijk. Ook, en misschien wel juist, in tijden van schaarsheid. Met een goede sleufsilo zorg je voor minder verlies van ruwvoer en voorkom je extra ruwvoerinkoop. Bovendien levert kringloop denken én een goede sleufsilo financieel voordeel op! Een goede sleufsilo betekent jaar op jaar een besparing op kwaliteits- en voerverlies. Bosch Beton heeft hart voor de boer en daarom gunnen we iedere boer en loonwerker voordeel! Om die woorden kracht bij te zetten, bieden we (wederom) een unieke kans om een sleufsilo te winnen t.w.v. €20.000!

Sleufsilo-winactie ‘Hart voor de boer’

Onze winactie geldt voor onze bestaande en nieuwe klanten in Nederland, België, Duitsland en Denemarken. Bosch Beton stelt een sleufsilo ter beschikking t.w.v. € 20.000.

Hoe doet u mee?

  • Vraag nu een offerte aan en plaats uw bestelling of die van uw klant vòòr dinsdag 30 april 2024;
  • Op vrijdag 7 mei 2024 trekt de notaris de winnaar van de sleufsilo. Binnen vijf werkdagen ná de trekking nemen wij persoonlijk contact op met de winnaar;
  • Heeft u plannen, maar wilt u pas volgend jaar bouwen? Geen probleem. Alle opdrachten tussen 14 februari 2024 en 30 april 2024 – met een uiterste realisatiedatum voor 1 juni 2025 – doen mee met de trekking;
  • Heeft u net voordat deze actie startte besteld? Geen nood. Alle sleufsilo’s die zijn besteld vanaf 1 januari 2024 tot 14 februari 2022 kunnen ook meedingen naar deze prijs.

Bekijk de deelnamevoorwaarden en wie weet staat er binnenkort bij u een mooie Bosch Beton sleufsilo op uw erf.

Deze winnaars gingen u voor